Birgit og Ole rådgiver med stor indføling og professionalisme. Da jeg solgte mit hus for nogle år siden, lagde køber ikke skjul på, at det var husets gode energier, som var udslagsgivende for købet.
Og det var farvesat af Birgit og Ole!
Da Birgit og Ole farvesatte min næste bolig, ønskede jeg mig yderligere fart i karrieren og fik efterfølgende en stigende strøm af spændende engagementer! Så mange, så da de farvesatte min næste lejlighed, bad jeg om at få skruet lidt ned for blusset!

Billedkunstneren Ole Folmer Hansens unikke sans for farverne kombineret med Birgits mere teoretiske tilgang. Det er et stærkt makkerpar, der mestrer en forbløffende virkningsfuld farvesætning!

Ulla Miilmann

Solofløjtenist

Tænk jer en forandring der skete med vores teenagesøn, som ikke rigtig gad så meget … hans værelse var holdt helt i gult, men så forklarede Birgit og Ole, at når der var så kraftig en overvægt af jordelementet som her, ville det medføre stilstand. Så malede han selv en stor rød figur på væggen og malede sin reol og skrivebordet sort….. og så kom der gang i sagerne!

Og da vi efter Birgit og Oles anvisning malede vores område for rigdom og velstand, så vandt vi den ene gevinst efter den anden.

Siden har jeg for mit eget vedkommende erfaret, at den røde farve har wqstøttet mig med mod og styrke til at starte min egen virksomhed.

Tak for helt fantastisk rådgivning!

Ulla Svane

Det er fantastisk, at diskutere noget så personligt som sit hjem med mennesker der er oprigtigt interesseret og har en masse gode idéer/kommentarer – uden på nogen måde at være anmasende. Det var meget interessant at høre om sammenhængen mellem indretningen af mit hjem og mit liv – Bibi og Ole har virkelig nogle gode og vigtige pointer!
De gav sig tid til at forklare om både praktiske og personlige ting, og gav mig en oplevelse af, at jeg også selv kunne bestemme mig for, hvor meget jeg ville lægge af betydning i fx farve- og materialevalg – altså at det ikke behøver at være rigide regler man følger, men at det kan adopteres til ens egen livsstil og måde at fungere på, og at det stadig kan hjælpe til at skabe flow og indsigt.
Det overraskede mig lidt, at detaljerne i hjemmet kan have SÅ stor betydning for mit velvære i hjemmet. Jeg lærte bl.a., hvordan jeg understøtter min kreativitet i forhold til at indrette/farvelægge specifikke dele af min lejlighed – og at det virkelig kan gøre en stor forskel!

Jeg vil absolut anbefale at få en konsultation med Bibi og Ole. De havde mange gode forslag til det lille ekstra twist, der gør at rummet føles helt rigtigt. Det er en super måde at blive inspireret på indretningsmæssigt – og så viser de tilmed også, hvorledes man kan tydeliggøre sin egne drømme og mål bevidst via valg af symboler og farver.
Det var en rar, tryg og super inspirerende oplevelse at få rådgivning af Feng Shui eksperterne Bibi og Ole. Og allerede nu – kort tid efter ændringerne er realiseret – kan jeg mærke en række positive effekter. Stor tak!

Matthias Friis

Cand. IT